Onze ruimtes

Wij hebben bij Onder de Toren verschillende ruimtes waar u gebruik van kunt maken:

Begane grond

Deze ruimte bestaat uit het “café” en “de huiskamer”. De begane grond heeft een sfeervolle uitstraling met een knipoog naar de authentieke details. Door middel van een schuifdeur is het mogelijk om deze 2 ruimtes van elkaar te scheiden zodat er een intiemere sfeer gecreëerd kan worden. De begane grond is ideaal voor een feest met overheerlijk buffet van maximaal 40 personen, een groter feest voor maximaal 80 personen, workshops, condoleances, cursussen, expositie, boekpresentatie enz.

Zolderkamer
Deze ruimte is uitermate geschikt voor het houden van een vergadering, cursus, kleine bijeenkomst, zakelijk overleg enz. Wij bieden hier zitgelegenheid voor maximaal 20 personen. U kunt gebruik maken van de zelfservice die wij u aanbieden middels een zelf te bedienen koffieautomaat. Hierdoor creëren wij voor u een ongestoorde (werk-)omgeving wat prettig kan zijn bij serieuze aangelegenheden.  

Binnentuin
In de zomermaanden kunt u bij ons in de binnentuin terecht!
Tijdens onze openingstijden kunt u hier heerlijk genieten van bijvoorbeeld uw drankje met huisgemaakt gebak of een lunchgerecht van onze lunchkaart.
Mocht u met een gezelschap iets te vieren hebben, dan kunt u ook de binnentuin reserveren en bijvoorbeeld gebruik maken van ons barbecue arrangement.

Terras
En natuurlijk hebben wij in de zomermaanden ook een heerlijk terras aan de voorzijde van het pand. Hier geniet u van het zonnetje welke net na de middag achter de kerktoren uit piept en zorgt voor heerlijke middagen. Zeker onder het genot van een koud drankje is het hier heerlijk vertoeven.