Mogelijkheden

Verrassend Gastel…

High tea, condoleance, feesten en partijen, babyshower high tea, vergaderingen, Mama Café, Haak Café, bijna alles is mogelijk bij ons. En niet alleen tijdens onze reguliere openingstijden, maar natuurlijk ook voor reserveringen in de avonduren.

Kijk verder op deze pagina voor onze mogelijkheden.Hapjes en buffetten

Klik op de link om het document met de informatie over de hapjes en buffetten te bekijken.  hapjes en buffetten 2019

Voor groepen van tot 20 personen hebben wij andere buffet mogelijkheden.
Deze vindt u hier: buffet klein gezelschap 2019

Heeft u na het lezen van alle lekker hapjes interesse gekregen om bij ons een feest te komen geven? Reserveer dan snel zodat wij u niet te hoeven teleurstellen.
Ook is reserveren zeker geen gek idee aangezien er al een aantal weekenden volgeboekt zijn.  Contactpagina

 

Hieronder ziet u een impressie van het Koud buffet en daaronder een impressie van het Warm en Koud buffet.


Lunchen
Lunchen is natuurlijk ook mogelijk bij Onder de Toren.
Reserveren is wenselijk, dan zorgen wij dat er een tafeltje voor u vrij is.
Dit kan middels verschillende wegen. Klik hier voor de link naar onze contactpagina.

Kijk alvast op onze nieuwste Lunchkaart 2019


High Tea
Ook wij serveren, op reservering, een heerlijke high tea voor u.
Kijk snel in de link voor alle informatie.
High Tea
Een high tea is natuurlijk een ideaal moment om samen lekker te kletsen, bij te praten en te geniet van al het lekkers. Er zit bij ons geen tijdlimiet aan de high tea, maar wij houden wel onze gewoonlijke sluitingstijden aan. Na 2 uurtjes genieten van de hapjes halen wij deze bij u van tafel zodat er daarna nog nagekletst kan worden zonder de grote mooie etagaires tussen u in.

  • Grotere groepen tot maximaal 16 personen kunnen bij ons op de zolderkamer genieten van de high tea. Grotere groepen kunnen wij helaas niet aannemen.
  • Indien dit niet gewenst is of niet mogelijk is ivm de trap naar boven, dan zijn wij helaas genoodzaakt om servicekosten te rekenen. Informeer hier gerust naar.

High Tea bij een babyshower
Bij een babyshower high tea serveren wij hetzelfde als bij een gewone high tea.
Alleen worden er dan accenten aangebracht met roze en/of blauwe hapjes en chocolaatjes. En wij zorgen er natuurlijk voor dat de gehele groep belegde broodjes krijgt die de zwangere dame ook mag hebben (dus geen rauwe vis en vlees enz)
Alle babyshower high tea’s vinden bij ons plaats op de zolderkamer. Hier kan er uitgebreid geklets worden en wij zorgen voor aangepaste versiering. Natuurlijk mag er ook zelf versierd worden.
Het cadeautjes uitpakken en de zwangere dame/moeder in spe verwennen met allerlei leuke dingen hoort hier natuurlijk ook bij. Een rompertje versieren, babykledinghangers decoreren enzovoorts kan ook allemaal.  Laat het bij de reservering even weten, dan zorgen wij voor wat extra ruimte op de tafels.
Echter verzoeken wij vriendelijk om rekening te houden met eventuele glitters, lijm en andere ‘viezigheid, zodat wij geen extra schoonmaakkosten in rekening hoeven te brengen. 

 Vergaderen / workshops geven
Vergaderen is bij ons ook mogelijk. Onze bovenverdieping is hiervoor bij uitstek geschikt. Mochten er gasten zijn die geen gebruik kunnen maken van onze (rechte) trap, dan is het in overleg mogelijk om gebruik te maken van onze benedenverdieping.
Wilt u gebruik maken van de zolderkamer, dan rekenen wij hiervoor €30,- tijdens onze reguliere openingstijden aan schoonmaak/servicekosten/zaalhuur. Ook geldt dit voor het houden van workshops ed.
Voor particuliere reserveringen buiten onze reguliere openingstijden of het reserveren van onze benedenverdieping vragen wij €50,- aan schoonmaak/servicekosten/zaalhuur.
Onbeperkt koffie/thee en water kost €5,50 per persoon.
Andere drankjes, hapjes, ed. worden gefactureerd op nacalculatie.

Opm. voor zakelijke reserveringen rekenen wij een ander tarief.

 


Condoleances
Als de tijd van afscheid nemen is gekomen.

Naast het vieren van (grote) feesten en partijen kun u ook voor een condoleance bijeenkomst terecht bij Onder de Toren.
Elkaar condoleren, herinneringen ophalen en ongedwongen samenzijn na een dienst in de kerk of uitvaartcentrum. Daar staan wij voor. Uit eigen ervaring weten wij dat dit erg  prettig is na een moeilijke periode van overlijden tot uitvaart. Bij ons zit er immers geen tijdlimiet aan het verblijf bij ons en kunt u samenzijn op de manier die u fijn vind.

In dit document kunt u (naast het bovenstaande) meer informatie vinden over de mogelijkheden en kosten. U kunt dit zelf regelen met ons, maar ook via uitvaartondernemingen. Meestal nemen zij eerst contact met ons op om te bekijken of het mogelijk is zodat het goed op de rouwkaart gezet kan worden en eventueel in een rouwadvertentie. De factuur sturen wij dan netjes achteraf naar u toe zodat u daar tijdens het samenzijn niet over nagedacht hoeft te worden.


Cadeaubonnen
Wist u dat u bij ons ook cadeaubonnen kunt kopen?
Voor een bepaald bedrag of een high tea bijvoorbeeld.
Een leuk cadeau om te geven, nóg leuker om te krijgen!